Kollagén-Fleximed

14990 Ft

Kollagén FlexiMed – 500 ml

Fedezd fel az új Kollagén FlexiMedet! Ez a forradalmi formulával rendelkező 500 ml-es csoda a bőröd és az ízületeid számára. A kollagén erejével és a hidratáló hyaluronsavval kombinálva, ez a termék megújítja és fiatalítja a bőrödet, miközben felfrissíti az ízületeidet. Próbáld ki most, és élvezd a Kollagén FlexiMed fantasztikus hatását!

Kiszerelés: 500 ml

Ajánlott napi bevitel: 5 ml, vízben, üdítőben, teában elkeverve.

Kategória:

Leírás

Kollagén: A kollagénnek számos pozitív hatása van a szervezetre. Mint a leggyakoribb fehérje az emberi testben, a kollagén fontos szerepet játszik a szövetek és szervek egészségének fenntartásában. Itt van néhány példa a kollagén hatásaira:

  • Bőr egészsége: A kollagén felelős a bőr rugalmasságáért és feszességéért. Az idő múlásával a kollagén termelése csökken, ami ráncok és a bőr megereszkedése kialakulásához vezethet. A kollagénpótlás segíthet javítani a bőr állapotát és csökkenteni a ráncok megjelenését.
  • Ízületi egészség: A kollagén részt vesz az ízületek szerkezetének fenntartásában és az ízületi porc egészségének támogatásában. A kollagén-kiegészítők segíthetnek csökkenteni az ízületi fájdalmat és merevséget, valamint támogathatják az ízületek mobilitását.
  • Haj és köröm erősítése: A kollagén hozzájárulhat a haj és a köröm egészségének javításához. A kollagén kiegészítőkkel történő szedésével erősíthető a haj és a köröm szerkezete, és elősegíthető a növekedésük.
  • Csonterősítés: A kollagén fontos szerepet játszik a csontok szerkezetének és erősségének fenntartásában. A megfelelő kollagénszint támogatja a csontok egészségét és segíthet csökkenteni a csontritkulás kockázatát.

Hyaluronsav: A hyaluronsavnak számos pozitív hatása van a szervezetre, különösen a bőr és az ízületek területén. Itt van néhány példa a hyaluronsav hatásaira:

  • Bőr hidratálása: A hyaluronsav képes nagy mennyiségű vizet megkötni, és segít fenntartani a bőr hidratáltságát. Ezáltal javítja a bőr rugalmasságát és simaságát, valamint segít csökkenteni a ráncok és finom vonalak megjelenését.
  • Sebgyógyulás: A hyaluronsav serkenti a sebgyógyulást és segíti a sebek regenerálódását. A hidratáló hatása révén elősegíti a sejtek közötti kommunikációt és a sejtek egészséges működését a sebgyógyulási folyamatban.
  • Ízületi egészség: A hyaluronsav fontos összetevője az ízületi folyadéknak, amely kenést és pufferelést biztosít az ízületek számára. Ez segít csökkenteni az ízületi súrlódást és enyhíti az ízületi fájdalmat és merevséget. A hyaluronsav kiegészítők hasznosak lehetnek az ízületek egészségének támogatásában.
  • Szem egészsége: A hyaluronsav jelen van a szemekben is, különösen a kötőhártyában és a szaruhártyában. Segít fenntartani a szemek nedvességét és védelmet nyújt a szem kiszáradása ellen. Emellett hidratáló hatása révén segít megőrizni a szemek simaságát és tisztaságát.

Forrás:

  • Guillerminet, F., Beaupied, H., Fabien-Soulé, V., Tomé, D., Benhamou, C. L., & Roux, C. (2012). Hydrolyzed collagen improves bone metabolism and biomechanical parameters in ovariectomized mice: an in vitro and in vivo study. Bone, 50(1), 321-327.
  • Papakonstantinou, E., Roth, M., & Karakiulakis, G. (2012). Hyaluronic acid: A key molecule in skin aging. Dermato-endocrinology, 4(3), 253-258.