Csodamolekula

6490 Ft

Csodamolekula

Adagolás: Napi 1 tabletta, bő folyadékkal, étkezések után bevéve.
Kiszerelés: 50 db
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó, napfénytől, hőtől védve. 

Kategória:

Leírás

A redukált L-glutation (GSH) egy tripeptid molekula, mely a glutation és a szervezetben gyakran található antioxidáns rendszer egyik kulcsfontosságú összetevője. Az L-glutation képes az oxidatív stressz által okozott sejtkárosodásokat megelőzni, valamint részt vesz a sejtek károsodott részeinek javításában. Ezen kívül fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében és a toxinok eltávolításában is.

Az L-glutation hatásai a szervezetre:

Antioxidáns védelem: Az L-glutation az egyik legfontosabb antioxidáns a szervezetben, amely védi a sejteket az oxidatív stressz által okozott károsodástól. Az oxidatív stressz szabadgyökök képződése miatt alakul ki, melyek sejtkárosodást okozhatnak. Az L-glutation segít eltávolítani ezeket a szabadgyököket, így védelmet nyújtva a sejteknek.

Immunrendszer támogatása: Az L-glutation fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében, segítve a fehérvérsejtek aktiválását és a kórokozókkal szembeni védekezésben.

Detoxifikáció: Az L-glutation részt vesz a méreganyagok és a káros anyagcsere-termékek eltávolításában a májban és más szervekben. Ezáltal hozzájárul a szervezet tisztításához és a káros anyagok kiválasztásához.

Sejtvédelem és regeneráció: Az L-glutation hozzájárul a sejtek védelméhez és regenerációjához, segítve a károsodott sejtek helyreállítását és a sejtkárosodások megelőzését.

Forrás: Lushchak, V. I. (2012). Glutathione homeostasis and functions: potential targets for medical interventions. Journal of amino acids, 2012, 736837.