Cseppkőgomba kivonat

9990 Ft

Cseppkőgomba – 100 ml

Kiszerelés: 100 ml

Adagolás: Napi 5 ml vízben, teában, üdítőben elkeverve.

Fedezd fel a természet erejét a Cseppkőgomba kivonattal! Ez az egyedülálló formula 100 ml-ben koncentrálja a cseppkőgomba összes erejét, hogy a legjobbat hozza ki belőle az egészségedért.

A Cseppkőgomba kivonat rendkívül hatékony immunrendszer-támogató tulajdonságokkal rendelkezik, hogy erős pajzsként szolgáljon a betegségekkel szemben. Segít megerősíteni az immunrendszert, és növelni az ellenálló képességedet a mindennapi kihívásokkal szemben.

Kategória:

Leírás

Összetevők: Cseppkőgomba teljes kivonata, növényi glicerin

  1. Cseppkőgomba: A cseppkőgomba (Hericium erinaceus), más néven oroszlánmane, egy gombafajta, amely hosszú ideje használják a hagyományos kínai és japán gyógyászatban. A cseppkőgomba számos egészségügyi előnnyel és gyógyhatással rendelkezik. Bár kutatások még folyamatban vannak annak részletes mechanizmusainak feltárására, az alábbiakban néhány potenciális egészségügyi előnyét ismertetem:
  2. Az immunrendszer támogatása: A cseppkőgomba erős immunmoduláló hatással rendelkezik. Segíthet fokozni az immunrendszer aktivitását, ami hozzájárulhat a betegségekkel szembeni ellenálló képesség növeléséhez.
    Idegrendszeri támogatás: A cseppkőgomba jótékony hatással lehet az idegrendszerre. Néhány kutatás szerint serkentheti az idegsejtek növekedését és regenerációját, ami javíthatja a memóriát és az agyi funkciókat.
  3. Gyulladáscsökkentő hatás: A cseppkőgombában található aktív vegyületek gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezért segíthet enyhíteni az inflammációval járó állapotokat, például az ízületi gyulladást.
  4. Emésztőrendszeri egészség: A cseppkőgomba hozzájárulhat az emésztőrendszer egészségének fenntartásához. Bizonyos kutatások szerint segíthet csökkenteni a gyomorfekélyek kialakulásának kockázatát és támogathatja az emésztést.

Forrás: Mori, K., Obara, Y., Hirota, M., Azumi, Y., Kinugasa, S., Inatomi, S., … & Nakahata, N. (2008). Nerve growth factor-inducing activity of Hericium erinaceus in 1321N1 human astrocytoma cells. Biological and Pharmaceutical Bulletin, 31(9), 1727-1732.