Mag-Maxx Tipegő gyümölcskristály

7490 Ft

Mag-Maxx Tipegő gyümölcskristály

Ez a szuperkoncentrátum 8 hónapos kortól kínál gyermekek számára 100% természetes eredetű, vegyszermentes alapanyagokból készült, szintetikus adalékanyagoktól mentes vitaminbombát. A Babóca gyümölcskristály koncentrált formában tartalmazza azokat a gyümölcsöket, melyeket már a hozzátáplálás elkezdésénél nyugodtan fogyaszthatnak a gyerekek, így biztosítva fejlődésükhöz szükséges egészségvédő vitaminokat, ásványi anyagokat.

Kategória:

Leírás

Szuperkoncentrátum gyermekeknek, 8 hónapos kortól. Az életkori sajátosságokat figyelembe véve kiegészítettük a babóca gyümölcskristályt azokkal a gyümölcsökel, amelyeket ettől a kortól fogyaszthatnak gyermekeink.

Az életkori sajátosságokat figyelembe véve kiegészítettük a babóca gyümölcskristályt azokkal a gyümölcsökel, amelyeket ettől a kortól fogyaszthatnak gyermekeink.

Kismamáknak is ajánljuk a tipegő gyümölcskristályt jótékony hatásai miatt, ezen felül az anyatejen keresztül is pozitív hatást fejt ki. A válogatott hozzávalók szinergikusan segítik egymás fokozottabb felszívódását, az íze miatt gyermekeink elfogadják és nagyon szeretik. A receptúrát gyermekorvosok és védőnők tapasztalatai alapján állítottuk össze.

A szuperkoncentrátumunk készítéséhez csak vegyszermentes gazdálkodásból származó, érett, tiszta zöldségeket használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

A biológiai úton történő lebontásnak köszönhetően pedig a tápanyagok könnyebben felszívódnak, így azokkal egész évben könnyebben megőrizhető a család minden tagjának egészsége.

Ajánlott fogyasztási mennyiség: Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 g), gyermekeknek naponta 0,5-1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

A termék átmeneteileg a tünetek felerősödését okozhatja. Javasoljuk tartsa be az adagolási mennyiséget.

Összetevők: alma, sárgarépa, sütőtök, cékla, meggy, narancs, maltodextrin (természetes csomósodásgátló kukoricából), citrom, szőlő

Tápanyagtáblázat (100g termékben):

  • Energia 610kj /145,7kcal
  • Fehérje 1,52 g
  • Szénhidrát 32,91 g
  • Ebből cukor 16,41 g
  • Zsír 0,31 g
  • Ebből telített zsírsav 0,05 g
  • Só 0,25 g

Kizárólag a nátrium jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. Kizárólag gyümölcsökben és zöldségekben természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.

Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.

A Tipegő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

Cékla
Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul. A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Sárgarépa
Gyerekkorban az egészséges fogak és csontozat kialakulásában segít. A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

Sütőtök
A sütőtök rendkívül gazdag A-, B1-, B2-, C-vitaminban, valamint olyan ásványi anyagokban, mint a kálium, a kalcium, magnézium, a foszfor és a vas. Magas béta-karotin tartalma adja a különleges narancssárga színét, ami az A-vitamin provitaminja. A karotin emellett csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását, és a koleszterinszint szabályozásában is szerepe van. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően a sütőtök kiváló antioxidáns forrás. A sütőtök rákmegelőző hatással bír, hiszen serkenti a bélmozgást és erősíti az immunrendszert. Ez a szupernövény rendkívül tápláló és egészséges. Mivel rostban gazdag, hígítja a székletet, így sikeresen megkönnyíti és felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal kitisztítja a bélrendszert, és sikeresen kihajtja a bélsarat a szervezetből.

Alma
A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.

Narancs
Legfontosabb téli gyümölcsünk és vitaminforrásunk a citrusfélék közül, melynek természetes C-vitaminja hatásosabb, mint a tablettákban adagolt. Szent-Györgyi Albert szerint azért, mert a citrusfélékben bioflavonoidokkal együtt fordul elő, és ezek jelenlétében tartósabban, fokozottabban hat. Ezek a mikrotápanyagok értékes antioxidánsok is egyben, melyek bizonyos védelmet nyújtanak a degeneratív betegségek, így a rák és a szívbetegségekkel szemben. A narancs A- és B-vitaminokat is nagy mennyiségben tartalmaz. Előbbi a látás épségéért és a bőr egészségéért is felel, míg utóbbi a szénhidrát- és zsíremésztésben fontos.

Meggy
A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.

Citrom
A citrom számos pozitív tulajdonságai közül messze kiemelkedik magas C-vitamin tartalma. Sokféle tápanyagot, de elsősorban citromsavat, kalciumot, magnéziumot, bioflavonoidokat és pektint tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert, de segít a fertőzések leküzdésében is. Bioflavonoid tartalma vértisztító hatású, és regenerálja, erősíti a véredényeket is. Bélféreghajtó és puffadásgátló hatása mellett eltávolítja a szervetlen sókat. Erősíti a gyomrot és vízhajtó hatása is van. Erős baktériumölő is egyben, de tisztító, lúgosító szerként is hasznára válik szervezetünknek.

Szőlő
Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt, ami által segíti a szívbillentyűk működését. Rendszeresen fogyasztva javul a vérkeringés, csökken az infarktus kockázata, illetve a daganatos betegségek kialakulásának esélye. Az alacsony fehérje és zsírtartalom mellett a magas cukortartalom alapvető energiaforrás a szervezetnek, főként az agy működését serkenti. A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Csökkenti a koleszterin szintet, a magas vérnyomást és daganat megelőző hatása is ismert. Valamint védi az érfalakat a káros lerakodástól.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.